3D Print Service

Stel u heeft een klein onderdeel nodig gemaakt van Plastic, maar dit is nergens te verkrijgen. Een 3D Printer en een gedigitaliseerd ontwerp (STL) van het object dat u wilt hebben is dan alles wat u nodig heeft. Maar wat als u geen 3D Printer heeft? U kunt er uiteraard een aanschaffen maar dit kost al snel enkele honderden tot duizenden euro’s afhankelijk van wat uw wensen zijn. Daarnaast kost het ook aardig wat tijd u te verdiepen in hoe het apparaat werkt. Indien u vooraf geen grote investering in de vorm van geld en/of tijd wilt doen kunnen wij u verder helpen!

Hoe kom ik aan een gedigitaliseerd ontwerp (STL)?

Er zijn meerdere plekken waar u deze vandaan kunt halen, onderstaand vindt u onze favorieten.

Voor een uitgebreidere lijst kunt u ook eens een kijkje nemen op onderstaand adres

Portfolio

Voor een client uit Sint Willebrord hebben wij een onderdeel ontworpen in CAD en uitgeprint op onze 3D printer voor zijn schuifdeur, dit onderdeel zorgde ervoor dat de deur steeds op slot sprong waardoor hij zich meerdere keren had buitengesloten. Dit onderdeel zit nu al enkele jaren in de schuifdeur en werkt nog altijd naar behoren. Dit onderdeel was orgineel van metaal maar het 3D geprinte materiaal bewijst zich hier.

Webshop

Wij verkopen onze eigen ontworpen artikelen ook in onze Webshop, Als er iets bij staat wat u leuk vind kunt u dit meteen bestellen, u weet meteen wat het kost en hoeft geen prijsaanvraag te doen.

Onze Printers

Wij zijn momenteel in het bezit van 2 Ender 3 Pro’s en 1 Polaroid Playsmart. De kwaliteit van deze printers is uitzonderlijk goed gebleken, wij kunnen objecten printen van maximaal 235x235x200.

Materialen

Wij printen met de volgende plastic

  • PLA
  • TPU (Flexibel plastic)
  • PETG (sterker dan PLA en het best geschikt voor buiten gebruik)

Indien het materiaal wat u wenst hierboven niet staat vermeld kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, onze printers ondersteunen vele diverse materialen!