CAD Design

Je kent het wel, op een dag doe je je kledingkast open en alle kleding komt er ineens uitgevallen, een van de plastic bevestigingspunten is afgebroken. Je probeert reserve onderdelen te vinden maar kan niks vinden, of je bent opzoek naar een handige manier om je (elektrische) gereedschap aan de muur te bevestigen in je werkplaats. onze CAD Design service bied hier uitkomst, op basis van een heel onderdeel kunnen wij het onderdeel ontwerpen in CAD hiermee kunt u het onderdeel uitprinten op uw 3D Printer, geen 3D printer tot uw beschikking? Geen probleem wij hebben namelijk ook een 3D print service, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard gaat CAD Design veel verder dan wat wij hier boven vermelden, wij gaan een uitdaging niet uit de weg dus heb je een goed idee, vertel het ons en indien uw idee goed uitvoerbaar is zullen wij u een voorstel doen.

Wat is CAD?

CAD staat voor Computer Aided Design. Vrij vertaalt naar het Nederland betekent CAD ontwerpen met behulp van de computer. Waar het vroeger alleen nog maar mogelijk was om in 2D te ontwerpen kan dit tegenwoordig ook in 3D. Page4You.nl maakt gebruik van het pakket TinkerCAD (Voornamelijk voor de simpele modellen) en FreeCAD.

Het lijkt mij leuker om zelf een ontwerp te maken, is dit mogelijk?

Jazeker, wij van Page4You.nl raden dan TinkerCAD aan, dit programma is simpel in gebruik en hier zijn online velen tutorials van te vinden. Iets ontworpen wat u graag in het echt wilt zien? indien u niet de beschikking heeft tot een 3D Printer kunt u gebruik maken van onze 3D Print Service

Portfolio

Voor een client uit Sint Willebrord hebben wij een onderdeel ontworpen in CAD en uitgeprint op onze 3D printer voor zijn schuifdeur, dit onderdeel zorgde ervoor dat de deur steeds op slot sprong waardoor hij zich meerdere keren had buitengesloten. Dit onderdeel zit nu al enkele jaren in de schuifdeur en werkt nog altijd naar behoren. Dit onderdeel was orgineel van metaal maar het 3D geprinte materiaal bewijst zich hier.